Wypiekacz chleba ETA Delicca mini 8149 90000

Kod produktu: ETA814990000
W pełni automatyczne przygotowanie zdrowego domowego chleba z 12 wstępnie ustawionymi programami. BEZGLUTENOWY, DŻEM, JOGURT I WŁASNY.

Opis:

Piekarnik do chleba

  • W pełni automatyczne przygotowanie zapewnia gniecenie, wystarczające rośnięcie, dobrej jakości pieczenie i następne podgrzewanie bez konieczności twojej ingerencji
  • Wielozadaniowe zastosowanie:
a) pieczenie różnych rodzajów chleba (słony, słodki, biały, pełnoziarnisty lub bezglutenowy)
b) wykonywanie różnych rodzajów ciast, dżemów, marmolad, tortów, kołaczy, herbatników, mięsa mielonego, jogurtów itd.
  • Program WŁASNY do indywidualnego ustawienia etapu przygotowania chleba
  • Możliwość 3 wielkości chleba (0,5 kg / 0,75 kg / 1 kg)
  • Wybór zabarwienia skórki (3 poziomy ustawienia)
  • Forma do pieczenia z nieścierającym się wykończeniem powierzchni do łatwej konserwacji
  • 1 hak do ugniatania
  • Praktyczny nachylany uchwyt do wygodnej manipulacji z naczyniem
  • Wieko się szklanym wziernikiem umożliwiającym łatwą kontrolę podczas przygotowania
  • Przejrzysty wyświetlacz z zobrazowaniem stanu przygotowania
  • Sygnał akustyczny zwracający uwagę na możliwość dodania następnego składnika
  • 15-godzinny wyłącznik czasowy - funkcja opóźnionego uruchomienia
  • Funkcja automatycznego utrzymywania temperatury (60 minut) po dokończeniu przygotowania
  • Pamięć w razie wyłączenia prądu el.
  • Moc pobierana 600 W

Wyposażenie: forma do pieczenia, hak do ugniatania, naczynia pomiarowe, kubek, haczyk

12 wstępnie nastawionych programów:
1. KLASYK - jest przeznaczony do białego pszennego i brązowego żytniego chleba, również do chleba z dodatkiem ziół a rodzynek
2. SZYBKI - jest przeznaczony do szybkiego przygotowania białego, pszennego i żytniego chleba. W tym trybie jest chleb mniejszy a ma gęsty środek.
3. SŁODKI - jest przeznaczony do wypieku słodkich typów chleba z bardziej chrupka skórką niż przy pieczeniu programem klasyk.
4. PEŁNOZIARNISTY - jest przeznaczony do wypieku chleba pełnoziarnistego z mąki z niską zawartością glutenu.
5. BEZGLUTENOWY - jest przeznaczony do przygotowania chleba bezglutenowego.
6. CIASTO - jest przeznaczony do gniecenia/mieszania a następne rośnięcia ciasta bez pieczenia. Do przygotowania ciasta możesz użyć różnych surowców dla różnych rodzai pieczywa (np. rogale chlebowe, pizza itp.).
7. GNIECENIE - jest przeznaczony tylko do gniecenia ciasta (bez rośnięcia). Do gnieceniu ciasta możesz użyć różnych surowców dla różnych rodzai pieczywa (np. rogale chlebowe, pizza itp.).
8. TORT - jest przeznaczony do gniecenia/mieszania surowców (np. na tort, kołacz), które następnie pieczą się w nastawionym czasie.
9. DŻEM - jest przeznaczony do przygotowania dżemu lub marmolad z świeżych owoców.
10. JOGURT - jest przeznaczony do przygotowania domowego jogurtu.
11. PIECZENIE - jest przeznaczony do wypieku brązowego chleba, tortów lub mięsa mielonego.
12. WŁASNY - jest przeznaczony dla indywidualnego ustawienia etapu przygotowania chleba

Specyfikacja techniczna:

  • Pieczywo bezglutenowe Tak
  • Wyświetlacz tak
  • Max. pojemność 1000 g
  • Opóźniony start Tak
  • Ilość haków 1
  • Ilość programów 12
  • Moc 600 W
  • Zarumienienie skórki średni
  • Zarumienienie skórki jasny
  • Zarumienienie skórki ciemny
  • Przystawka do bagietek Nie

Pliki do pobrania